Grävfirma Uppsala

Johanssons Markteknik AB – grävfirma Uppsala

Befinner dig i Uppsala och söker en grävfirma? Vi hjälper dig! Med vår erfarenhet, kompetens och dedikation inom entreprenad och anläggning kan du lita på att ditt projekt är i goda händer med oss på Johanssons Markteknik AB. Läs mer här.

Anlägg för framtiden med Johanssons Markteknik AB

Välkommen till Johanssons Markteknik AB, din pålitliga partner för alla dina entreprenad- och markbehov. Med över 15 års erfarenhet i branschen erbjuder vi expertis och kvalitetstjänster inom grävning, finplanering, markarbete och dränering.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt – vi har både maskiner och erfaren personal redo att hjälpa till!

Grävfirma Uppsala

Våra tjänster

Vi erbjuder en komplett uppsättning av entreprenadtjänster, inklusive grävning, finplanering, markarbete och dränering. Här finns expertisen och utrustningen för att göra jobbet rätt. Så oavsett om det är stora entreprenader eller mindre projekt kan du lita på oss för pålitliga lösningar och en dedikerad service.

Grävfirma Uppsala

Gräv

Med kvalificerad personal och moderna maskiner kan vi utföra allt från schaktning för byggprojekt till anläggning av ledningar och grunder. Vi ger dig effektivitet och precision i varje grävarbete.

Finplanering

Vi specialiserar oss på finplanering av mark för att skapa jämna ytor och optimala förhållanden för anläggning och konstruktion. Oavsett om det är för en trädgård, parkeringsplats eller annat projekt, kan du lita på oss för att lämna din mark redo för nästa steg.

Markarbete

Vi hanterar alla typer av markarbete, allt från stensättning till jordflyttning. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att din mark är förberedd på bästa möjliga sätt för ditt projekt.

Dränering

Dränering

Här får du professionell hjälp med dränering för att hantera och leda bort överskottsvatten från din fastighet. Med vårt kunnande och våra avancerade tekniker kan vi säkerställa att din mark förblir torr och stabil under alla förhållanden.

Ett kvalificerat team

Johanssons Markteknik AB är ett företag med lång erfarenhet och starka rötter i branschen. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att kombinera vår erfarenhet med modern teknik strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet.

Johanssons Markteknik AB
0704813175
NORRTÄLJEVÄGEN 19, 764 30 Väddö

Grävfirma Uppsala

Vi tar stolthet i att leverera kvalitativt arbete i varje projekt vi tar oss an. Genom att fokusera på detaljer och noggrannhet, strävar vi efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.